scroll

Strandfürdő

MIÉRT felüdülés a strandfürdő?

  • Mert medencéink széles sora várja, hogy üdítő élményt nyújtson a kikapcsolódáshoz: mártózzon meg ikermedencénkben, körmedencénkben, hullámmedencénkben, pancsoljon a kicsi a gyermekmedencékben.
  • Mert a fák árnyéka alatt hűsölhet a fürdőzések között.
  • Mert a napozóteraszon élvezhetik a napfürdő szerelmesei a perzselő napsütést.
  • Mert aktívan is kikapcsolódhat a biztonságos játszótéren gyermekeivel, vagy mozoghat egy jót a homokos strandfoci és strandröplabda pályán.

A napfürdő szerelmesei kifeküdhetnek a kör- és hullámmedence közötti napozóteraszra, extra szolgáltatásként napozóágyakat bérelhetnek, de hatalmas fás – parkos - virágos zöld terület áll azok rendelkezésére is, akik az árnyékban kívánnak pihenni két fürdőzés között. A kicsiket modern, biztonságos játszótér várja, az aktív kikapcsolódást kedvelők pedig homokos strandfoci és strandröplabda pályákon sportolhatnak.

  

Strandmedencéink (használatukat az alap belépőjegy tartalmazza):

Ikermedence 

  • 2 db Gyógymedence - hőfoka: 32-36°C; mélysége: 90 cm 
  • Élménymedence családi csúszdával - hőfoka: 24-30°C; mélysége: 90-120 cm
  • Sekélymedence - hőfoka: 24-30°C; mélysége: 50 cm
  • Gyermek pancsoló medence - hőfoka: 29-32°C; mélysége: 0-25 cm 

Az ikermedence fürdőnk központi strandmedencéje, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig mindenki megtalálja az igényeinek megfelelő szolgáltatást. Az élménymedence családi csúszdája mellett nyakdögönyözővel, pezsgőággyal válik teljessé a kikapcsolódás.

  

Gyermekmedence

hőfoka: 30°C; mélysége: 50 cm 

A nyári időszakban nyitvatartó gyermekmedence vízeséssel, nyakdögönyözővel és csúszdával várja a 3 és 10 év közötti gyermekeket.

Körmedence

hőfoka: 22-24°C; mélysége: 130-150 cm

Az 1979-ben létrehozott gyűrű alakú medence a nyár legmelegebb napjaiban várja a fürdőzőket. A medence 4 pontján különböző élményelemekkel szolgál a fürdő egyik legnagyobb vízfelületű medencénk. Csúszdák, sodrófolyosó, és nyakdögönyözők teszik teljessé az élményt.

  

Hullámmedence

hőfoka: 22-24°C; mélysége: 0-240 cm

A hullámmedence hazánk egyik egyedülálló medencéje, ahol minden egész órakor hullámkeltés szórakoztatja a fürdőzőket.


Sportpályák

Vendégeink díjmentesen használhatják a főbejárattól jobbra elhelyezkedő homok borítású strandröplabda és strandfoci pályáinkat, melyhez saját labda szükséges.